У Києві відбудеться виставка “Навчання за кордоном”

Джерело: Освіта.ua

28 січня в Києві відбудеться 5-та щорічна виставка закордонних навчальних закладів “Освіта за кордоном”, під час якої відвідувачі матимуть можливість ознайомитися з широким спектром освітніх програм за кордоном, а також пройти пробне тестування IELTS.

Під час проведення виставки відвідувачі зможуть поспілкуватися з представниками навчальних закладів США, Австралії, Канади, Нової Зеландії, Англії, Швеції, Ірландії, Іспанії, Німеччини та Мальти.

“Представники відомих зарубіжних навчальних закладів презентують навчальні програми, що зацікавлять як школярів, які бажають взяти участь у короткострокових мовних програмах так і абітурієнтів, які вирішили здобути вищу освіту за кордоном”, – каже директор компанії-організатора “Students International” Лариса Степаненко.

Зокрема, на виставці будуть представлені такі університети як: University of Toronto (Канада), University of Limerick (Ірландія), Malmo University (Швеція).

У виставці також візьмуть участь світові мережі навчальних закладів NAVITAS і Study Group, відомі бізнес-школи та коледжі.

“Наші експерти нададуть відповіді на всі питання, що стосуються вступу в приватні школи, мовні центри та університети на програми професійної та вищої освіти в усіх країнах, з якими працює компанія”, – зазначає Лариса Степаненко.

Вона також повідомила, що вперше в рамках проведення виставки, учасники заходу матимуть можливість пройти пробне тестування IELTS.

“Відомо, що для отримання освіти в будь-якій англомовній країні необхідне підтвердження знання англійської мови. Таким підтвердженням є сертифікат IELTS. В Україні діє два офіційних Центру з прийому іспиту IELTS, один з яких – наша компанія”, – зазначила Лариса Степаненко.

Вона також повідомила, що “Students International IELTS Test Centre” організовує іспит IELTS в Україні вже протягом двох років, і є єдиним акредитованим освітнім агентством на пострадянському просторі, що має право приймати іспит IELTS і видавати сертифікат.

Виставка “Навчання за кордоном” відбудеться 28 січня в готелі “Hyatt Regency”, за адресою: м. Київ, вул. А. Тарасової, 5. Час проведення виставки: з 12.00 до 18.00. Вхід вільний.

Більш детальна інформація про виставку та реєстрація відвідувачів на сайті організаторів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *