Балет-феєрія «Лускунчик» (9 січня 2014 року)

Вистава «Лускунчик» на музику П. Чайковського – символ новорічно-різдвяних свят, казковий балет про чарівний світ дитячих мрій. Це казка про прекрасного принца, перетвореного на ляльку-лускунчика, про добру і самовіддану дівчинку Марі та їх противника – злого Короля мишей. Це незабутні враження і святковий настрій для дітей і дорослих!

9 січня на сцені Національної опери України Ви зможете побачити балет-феєрію «Лускунчик» у виконанні артистів театру «Молодий балет Києва». Головні ролі виконують: соліст Національної опери, Лауреат Міжнародних Конкурсів Андрій Пісарєв та Каріна Тельвар.

Запрошуємо вас 9 січня 2014 року о 14.00 та 19.00
Національна опера України імені Тараса Шевченка

Балет-феєрія «Лускунчик» (9 січня 2014 року)

(натисніть для збільшення)

Головний балетмейстер-постановник – заслужений артист України Євген Кайгородов. Художні керівники – Галина та Дмитро КАЙГОРОДОВИ, заслужені працівники культури України.

Драматургія «Лускунчика» заснована на розкритті улюбленої теми композитора П. Чайковського – подоланні «злих чар» могутньою силою любові, світла та розуму. «Зло» у образі мишачого царства протиставляється доброму, світлому та сердечному, втіленому в образах Марі та Лускунчика.

Подаруйте собі чарівну казку про безтурботне дитинство, любов та радість.
Театр «Молодий балет Києва» працює для Вас!

 

Контакти організаторів:
01030, м. Київ, вул. Володимирська, 57
тел. +38 (044) 234-61-69, 234-07-99
kijanochka@ukr.net, www.kievbalet.in.ua

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *