XXІ Всеукраїнська олімпіада юних математиків для учнів 4-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів приватної форми власності

Директорам загальноосвітніх навчальних закладів приватної форми власності

XXІ Всеукраїнська олімпіада юних математиків для учнів 4-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів приватної форми власності відбулася 18 жовтня 2014 року о 10 -00 за київським часом в online формі. Деякі школи, що бажали прийняти участь в цій олімпіаді, в цей час були задіяні в інших олімпіадах. Багатьом учням , що приймали участь в олімпіаді, сподобалась така форма проведення змагань.

Враховуючи це прийнято рішення провести додатковий турнір в online формі. Цей турнір відбудеться в суботу  6 грудня 2014 року о 10-00.  Участь в олімпіаді платна. Оргвнесок за кожного учасника становить 70 грн. Для участі в олімпіаді потрібно перерахувати кошти в розмірі S=70*n, де n-кількість учасників, на картку Приватбанку номер 5363 5426 0054 6148 та сразу після перерахунку треба зателефонувати або надіслати смс повідомлення на тел. 097-713-25-52 з інформацією, яка школа перерахувала кошти.

Після цього Вам буде надіслано № кодових чисел,кожному учаснику даєте одне з кодових чисел. Реєстрація проводиться  на сайті  http://matholymponline.com/registration.php і можлива лише при наявності кодового числа. Зареєструватися краще завчасно,а не перед самою олімпіадою. 6 грудня о 10-00 ввівши логін і пароль на сайті http://matholymponline.com/login.php,одержите доступ до задач олімпіади. Для 4 та 5-х класів буде надано півтори години, для 6-8 класів дві години, а для 9-11 три години. Кожне завдання складається з 7 задач, розв‘язувати  задачі можна в будь-якому порядку ( для цього використовуйте кнопку “ пропустити“, а повернутися до попередньої задачі можна  тільки рухаючись вперед через сьому задачу). При однаковій кількості балів перевага буде надаватися тому,  хто витратив менше часу на розв’язок завдання. По закінченню визначеного часу буде можливість у кожного учасника зайти на сайт і одержати умови завдань з правильними відповідями і власними відповідями.

Контактні телефони: 097-713-2552 Іван Іванович

Віце-президент фонду «Приватна освіта»                                             І.І.Дерієнко

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *